Persbericht: Web hosting review site WHTop.com en tech nieuwssite HostingJournalist.com gaan strategisch samenwerkenZutphen, 14 juni 2018 – WHTop.com, een online platform met sterk internationaal bereik (wereldwijde Alexa ranking: 100.000) waarop onafhankelijke reviews en vergelijkingen van web hosting providers wereldwijd worden gedeeld, is een strategische samenwerking aangegaan met HostingJournalist.com – een snelgroeiend tech media platform met dagelijks actuele nieuwsartikelen en video’s over de wereldwijde markt voor cloud, hosting en data center services. Binnen de samenwerking zullen WHTop.com en HostingJournalist.com verschillende resources met hun bezoekers delen, waaronder nieuwsartikelen, video’s, web hosting vergelijkingstools, en nog meer.

Op WHTop.com krijgen bezoekers voortaan de dagelijkse nieuwsartikelen en video’s te zien van HostingJournalist.com, tezamen met de website performance en web hosting review & vergelijkingstools die WHTop.com aanbiedt. WHTop.com heeft daarbij de HostingJournalist.com nieuwsberichten gekoppeld aan bedrijven die in het nieuws worden genoemd en in de lijsten van WHTop.com worden vermeld. Door de koppeling met onder andere klantreviews, web hosting productgegevens en andere informatie over een bedrijf, wordt er meer inzicht in deze web hosting merken gegeven.

Sinds de oprichting in 2004 heeft WHTop.com een uitgebreid overzicht opgebouwd met web hosting providers en de oplossingen die zij wereldwijd leveren. Inmiddels telt het platform meer dan 35.000 web hosting gebruikersbeoordelingen waarbij ruim 1 miljoen keer een stem is uitgebracht. In totaal worden meer dan 25.000 web hosting bedrijven en ruim 60.000 web hosting pro>

Lees verder..

BizPress.nl