Persbericht: W.T. International en Guardian360 zorgen voor holistische aanpak informatiebeveiligingW.T. International, onderdeel van de snelgroeiende W.T. Group, heeft de diensten van Guardian360 aan haar portfolio toegevoegd om haar klanten volledig te kunnen ontzorgen op het vlak van informatiebeveiliging. Het Guardian360 sluit naadloos aan op de privacy- en trainingsdiensten die binnen de W.T. Group al geleverd worden. W.T. International zal er op deze wijze voor gaan zorgen dat klanten niet alleen op technisch vlak, maar ook op organisatorisch vlak worden ondersteund met privacy- en securitydiensten.

Guardian360 ontwikkelt aan het beste securityplatform ter wereld. Doordat er verschillende diensten via dit platform geleverd worden, is W.T. International in staat om haar klanten preventieve, mitigerende en curatieve informatiebeveiliging te bieden. Daarbij wordt verder gekeken dan technologie alleen, ook bewustzijn van medewerkers wordt continu getoetst en verhoogd. Tot slot ondersteunt het Guardian360 platform compliancy met securitynormen en standaarden.

Het Guardian360 platform bestaat onder andere verschillende Vulnerability Scanners, die constant in en om netwerken, servers en webapplicaties zoeken naar zwakke plekken, network vulnerabilities, zwakke wachtwoorden en configuratiemissers in netwerken en webapplicaties. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en security scanning toch een kwaadwillende het netwerk of de applicatie binnendringen dan slaat de ‘Canary’ een stil alarm.

Maarten van der Hoek, Directeur van W.T. International: “We werken heel nauw met onze klanten samen en zien het als onze verantwoordelijkheid als ICT-experts om zoveel mogelijk bij te dragen aan een veilige en beveiligde werkomgeving voor onze klanten. Dat gaat verder dan systemen, daarom bieden wij ook privacy-advies en verzorgen we trainingen op locatie. De diensten van Guardian360 sluiten naadloos aan op onze bedrijfsfilosofie. Met de W.T. Group zorgen we ervoor dat onze klanten zich 24/7 kunnen richten op hun belangr>

Lees verder..

BizPress.nl