Persbericht: Vodafone benoemt INTO tot Certified Installer PartnerBREDA, 2 februari 2018 – Vodafone benoemt INTO tot Certified Installer Partner (CIP) voor haar zakelijke Hosted Voice portfolio. INTO, de Cloud Service Enabler voor Ondernemend Nederland, is al jarenlang één van de belangrijkste strategische business partners van Vodafone en voegt daar nu ook het certificaat CIP aan toe. Hierdoor kan INTO de volledige implementatie en service van de Vodafone Hosted Voice en Unified Communication voor haar klanten verzorgen. Klanten hebben een vast aanspreekpunt met gedetailleerde kennis van het project en installatie voor zowel het volledige verkoop-, implementatie- en supportproces, wat de kwaliteit van de service ten goede komt.

“Als Cloud Service Enabler begeleiden wij onze klanten bij hun digitale transitie van de werkomgeving, zodat hun eindgebruikers nog slimmer en veiliger kunnen samenwerken”, zegt Edwin Hageman, CEO van INTO. “Een belangrijk onderdeel van de digitale werkomgeving is cloud communicatie. INTO’s consultants ondersteunen klanten bij de selectie van de juiste samenwerkingstools vanuit de cloud. Met haar Unified Communication services biedt Vodafone op dat gebied een breed portfolio. Door de combinatie van Vodafone’s certificaten ‘Strategic Partner’ en ‘CIP’ kunnen wij als Managed Services organisatie, middels één aanspreekpunt, nu ook de implementatie en nazorg voor onze klanten verzorgen. Een dieper partnership is wat we onze klanten willen bieden; een partner die meedenkt met de ontwikkelingen in hun organisatie.”

Jim Egging, COO van INTO: “In de communicatiemarkt zien we de rol van business partners verschuiven van reseller naar Service Enabler. Door onze toenemende dienstverlening en het directe klantcontact maken wij het verschil en zijn wij een partner voor onze klanten, voor nu en in de toekomst. Zo heeft INTO een scala aan specifieke diensten ontwikkeld voor het MKB. Wij zien het CIP certificaat van Vodafone als een blijk van het vertrouwen voor onze hoogwaardige dienstverlening. Voor onze klanten resulteert CIP in een kortere doorlooptijd en hogere tevredenheid.” 

Ter gelegenheid van de CIP certificering heeft INTO nu een tijdelijk aanbod voor Vodafone Hosted Voice. Zie voor meer informatie: www.into.nu/vodafone-cip

Einde persbericht

Over INTO
INTO is de grootste onafhankelijke zakelijke leverancier van digitale werkomgevingen en moderne cloud communicatie oplossingen voor MKB Nederland. INTO laat Ondernemend Nederland profiteren van de digitale mogelijkheden van vandaag en morgen. We bieden alle bouwblokken voor een digitale werkomgeving: connectiviteit, productiviteit, beheer en informatiebeveiliging.

Door nauwe samenwerking met onze Triple A partners en onze krachtige franchiseondernemers, komen we tot innovatieve oplossingen waardoor organisaties nóg slimmer kunnen samenwerken. Een complexe wereld transparant en toegankelijk maken staat daarbij centraal. Wij noemen dit: ‘Simplicity as a Service’. De 40 franchiseondernemers zorgen voor een landelijke dekking en zijn altijd dichtbij u in de buurt. Samen zorgen we ervoor dat klanten zich kunnen concentreren op waar ze goed in zijn: ondernemen.

INTO laat het werken. www.into.nu

Over Vodafone Ziggo
Vodafone Ziggo is het tweede mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland op basis van omzet en winstgevendheid en heeft bijna 5,2 miljoen klanten per 31 december 2016. Vodafone Nederland maakt deel uit van Vodafone Group, in omzet één van ‘s werelds grootste mobiele telecommunicatiebedrijven, met 438 miljoen klanten per 31 december 2016. Vodafone heeft momenteel deelnemingen in aandelenkapitalen in meer dan 30 landen verspreid over vijf continenten en ongeveer 50 partnernetwerken wereldwijd.

Contactpersoon voor pers en media:
Clarinda Dobbelaar
Chief Marketing Officer
+31 (0)88-7777005
marketing@into.nu

Meer informatie zoals hoge resolutie foto’s: http://into.nu/perscenter-into

BizPress.nl