Persbericht: Vier het tienjarig jubileum van Minecraft met de nieuwe mobiele AR-game Minecraft EarthGroot nieuws! Minecraft bestaat 10 jaar, dus dit is hét moment om ons supergeheime project te onthullen. Eindelijk mogen we verklappen dat we werken aan een nieuwe augmented reality-game voor iOS en Android: Minecraft Earth. Met deze gratis mobiele game krijgt de wereld om je heen een uniek Minecraft-tintje en kun je overal genieten van geweldige Minecraft-avonturen.
Lees hier wat je allemaal kunt verwachten:

  • Ga op avontuur. In Minecraft Earth ga je in de echte wereld op zoek naar kleine groepjes blokken, kisten of mobs. Dit zijn de ‘tappables’. Onderweg beleef je avonturen in Minecraft-omgevingen op ware grootte, die je in augmented reality kunt spelen. Zo kan de stoep plotseling veranderen in een diamantmijn, terwijl er in het park ineens Minecraft-bomen staan met vechtlustige skeletten die elk moment kunnen aanvallen. Door grondstoffen te verzamelen, mobs te bestrijden en ervaringspunten te verdienen, bereik je steeds hogere niveaus.
  • Verzamel, ontdek en overleef. Minecraft Earth bevat veel bekende en populaire Minecraft-mobs, plus een paar nieuwe die we nog even geheim houden. Tijdens het spelen vind je allerlei unieke elementen die je kunt gebruiken voor je werelden. Ook verzamel je grondstoffen en ga je uitdagingen aan in je eigen buurt. 
  • Bekijk overal om je heen je eigen creaties. In Minecraft Earth kun je bouwplaten gebruiken om je eigen permanente ontwerpen te bouwen. Je kunt dus net zo creatief zijn als in de oorspronkelijke game. Bouw miniatuur-omgevingen waarmee je van bovenaf kunt spelen of plaats je bouwplaten buiten op de grond om je creaties op ware grootte te bekijken.
  • Speel samen met anderen. Iedereen met Minecraft Earth en een smartphone die geschikt is voor AR, kan zich snel eenvoudig aansluiten bij jouw spelsessie voor een leuke en sociale multi>

    Lees verder..

BizPress.nl