Persbericht: Vertiv introduceert ruimtebesparende en kostenefficiënte UPS voor bedrijfskritische apparatuurBreda, Nederland [27 november 2017] – Vertiv, voorheen bekend als Emerson Network Power, kondigt vandaag de laatste toevoeging aan een bekroond portfolio aan, met de Liebert® EXS UPS. De Liebert EXS is een extreem compacte, monolitische, transformatorloze UPS met een zeer hoge dichtheid en een maximaal actief vermogen tot 40 °C. Het rendement in dubbele conversiemodus – tot wel 96,2% – verlaagt daarnaast de gebruikskosten en de impact op het milieu aanzienlijk.


De Liebert EXS is aanvankelijk verkrijgbaar in het bereik van 10-20 kVa in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De UPS heeft binnen zijn segment de kleinste voetafdruk op de markt en is daarmee tot wel 50% kleiner in vergelijking met concurrerende producten. Het compacte ontwerp biedt een geoptimaliseerde batterijconfiguratie, aangezien het plaats biedt aan maximaal vier batterijketens. De externe batterijkast is daarmee overbodig, waardoor de installatiekosten en het benodigde vloeroppervlak afnemen. Het systeem is daarom ideaal voor IT-toepassingen. De Liebert EXS kan tevens diverse veiligheidssystemen van stroom voorzien, zoals gedefinieerd in de norm EN 50171, waaronder noodverlichting en brandblusinstallaties, en niet te vergeten transport-, gezondheidszorg-, retail- en overheidsfaciliteiten.

“Bij Vertiv onderzoeken en ontwikkelen wij voortdurend nieuwe technologieën om er zeker van te zijn dat wij de beste oplossingen aan onze klanten kunnen bieden”, aldus Giovanni Zanei, directeur productmarketing AC Power bij Vertiv in EMEA. “Beperkt vloeroppervlak en >

Lees verder..

BizPress.nl