Persbericht: Verizon presenteert Virtual Network Services – OneAMSTERDAM – Verizon Enterprise Solutions biedt bedrijven een nieuwe oplossing die bijdraagt aan eenvoudiger facturatie, verbeterde grip op de kosten en lagere kapitaalinvesteringen. Virtual Network Services – One biedt bedrijven van elke omvang die netwerkvirtualisatie omarmen een centrale locatie voor de aanschaf van hardware, software en beheerdiensten. Dit gebeurt op basis van ‘pay-as-you-go’-tarieven. Deze worden in rekening gebracht op basis van één regelitem.

“Met Virtual Network Services – One kunnen bedrijven hun volledige gevirtualiseerde netwerk afnemen op basis van een softwarelicentiemodel. Het is niet nodig om in afzonderlijke hardware te investeren”, zegt Vickie Lonker, vice president Network & Virtual Solutions bij Verizon. “Het levert voordelen op om de uCPE aan de netwerkrand in een concurrerend prijs- en facturatiemodel te vatten. Dit is een van de vele zakelijke voordelen die netwerkvirtualisatie te bieden heeft.”

Virtual Network Services omvat een inkoop- en facturatiemodel dat lijkt op dat van een nutsdienst. Netwerkfuncties worden ‘as-a-service’ aangeboden zonder vendor (of hardware) lock-in. Dit vereenvoudigt de complexiteit die gepaard gaat met de implementatie en het beheer en het onderhoud van hardware- en softwareoplossingen van uiteenlopende partijen. Bovendien verlaagt het de instapdrempel en biedt de flexibiliteit om van leverancier en functionaliteit te veranderen als de bedrijfsbehoeften daarom vragen. Virtual Network Services – One breidt deze gebruikseenvoud en flexibiliteit uit naar het tarief- en facturatiemodel.

“Virtual Network Services – One is een aantrekkelijke stimulans voor bedrijven die op een gevirtualiseerde omgeving willen overstappen”, zegt Ghassan Abdo, research vice president bij IDC. “Het biedt een simpel tarief- en facturatiemodel, vereenvoudigt het>

Lees verder..

BizPress.nl