Persbericht: Veeam leidt de markt in clouddatamanagement en start eerste kwartaal van 2019 met dubbele groeicijfersUtrecht – Veeam® Software, leider in back-upoplossingen voor Cloud Data Management™, publiceert zijn resultaten over het eerste kwartaal van 2019. Die werden vooral bepaald door de lancering in januari van de Veeam Availability Suite 9.5 Update 4, een van de grootste en langverwachte productreleases van Veeam.
Veeam rapporteert over het eerste kwartaal een stijging van 16 procent in het totale aantal deals YoY. Het bedrijf heeft nu meer dan 343.000 klanten en noteert gemiddeld 4.000 nieuwe klanten per maand. De omzet op basis van subscription steeg met 30 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat onderstreept het succes van het nieuwe, unieke subscriptionmodel voor alle nieuwe producten, waaronder de Veeam Availability Suite 9.5 Update 4. Deze update kwam begin 2019 uit en is inmiddels al meer dan 200.000 keer gedownload.

“In mijn eerste volledige kwartaal bij Veeam als verantwoordelijke voor sales and marketing hebben we de focus gelegd op onze businessprioriteiten die ons altijd succesvol hebben gemaakt. Door deze focus blijven wij onze groei stimuleren en verstevigen wij ons marktleiderschap, nu en in de toekomst”, zegt Ratmir Timashev, medeoprichter en Executive Vice President Sales & Marketing van Veeam. “Wij richten ons volledig op de strategie om bedrijven te helpen bij hun business-transitie naar de cloud met onze hoogwaardige oplossingen voor back-up en clouddatamanagement. IDC voorspelt dat 90 procent van alle organisaties binnen drie jaar een multi-cloudstrategie heeft ingevoerd[i]. Dat biedt ons belangrijke groeikansen bij het ondersteunen van klanten en partners met de beste producten en oplossingen. Deze strategie is ook de motor achter het nieuwe

Lees verder..

BizPress.nl