Persbericht: VDD Invest start verkoop van Certificaten van Aandelen in Artificial Intelligence-softwareEindhoven, 17 mei 2019 – VDD Invest, aandeelhouder van VDD IQware, start met de verkoop van 160 certificaten. VDD IQware is leverancier en ontwikkelaar van de Hyarchis software suite welke bestaat uit Document Management Systemen, Enterprise Content Services en sinds kort ook Artificial Intelligence-toepassingen. De investeringsmaatschappij VDD Invest investeert in het maken van de op Artificial Intelligence gebaseerde software. De opbrengst door uitgifte van de certificaten wordt aangewend ter versterking van het eigen vermogen van VDD IQware B.V. Hierdoor is VDD in staat haar voorsprong op het gebied van Artificial Intelligence te behouden en uit te breiden. In de periode tussen 2019 en 2023 verwacht de onderneming een substantiële omzet- en winstgroei op het gebied van Artificial Intelligence. De aangeboden certificaten vertegenwoordigen een derde deel van het totale uitstaande aandelenkapitaal van de B.V.

Artificial Intelligence voor governance
Privacywetgeving wordt een steeds belangrijker thema op de strategische agenda’s. Dit is voor VDD Invest B.V. de reden om te investeren in het ontwikkelen van software, gebaseerd op Artificial Intelligence. Deze software helpt instanties te voldoen aan onder andere de AVG-wetgeving. Een van de AI-toepassingen zorgt er bijvoorbeeld voor dat identiteitsbewijzen bij een financiële dienstverlener of accountant dusdanig zijn bewerkt, dat alle privacygevoelige gegevens zijn vervaagd voor het opgeslagen wordt. Dit geldt voor alle identiteitsbewijzen in het (digitale) archief.

André van der Doelen, oprichter en aandeelhouder van VDD Invest en VDD IQware: “VDD Invest bestaat inmiddels dertien jaar en nu wordt het tijd om te investeren in de toekomst. Dit doen we door te investeren in Artificial Intelligence, een technologie die niet meer is weg te denken. Op dit moment >

Lees verder..

BizPress.nl