Persbericht: Vamp.io en Merapar sluiten strategisch partnership om cloud-native adopters te helpen bij verbeteren van wendbaarheid en het minimaliseren van blast radiusAmsterdam / Eindhoven – Cloudmigratiespecialist Merapar en Vamp.io, leverancier van een smart canary releasing- en cloudoptimalisatie-oplossing, sluiten een strategisch partnership. De beide bedrijven bieden een gecombineerd portfolio van services en oplossingen met betrekking tot cloudmigraties. Ze zijn beide vandaag en morgen aanwezig op de internationale mediabeurs IBC in Amsterdam RAI (hal 2, stand A50).

Merapar biedt gespecialiseerde services voor de media-, broadcast- en Internet of Things-branche. Het bedrijf voerde verschillende grote internationale projecten uit voor omroepbedrijven, waaronder de ontwikkeling van een kritisch platform voor Digital UK (dat de Freeview televisieservice aanbiedt).

Vamp.io ontwikkelt en levert smart canary releasing- en cloud cost & performance-optimalisatiesoftware,die bedrijven controle geeft over de uitrol en runtime-performance van op microservices gebaseerde applicaties in cloud- en on-premises-omgevingen. Daarnaast helpt de software bedrijven deze processen te optimaliseren. Vamp.io werd onlangs genomineerd in de categorie Rising Star van de Deloitte Technology Fast 50, een ranking van de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland.

“Met dit partnership verbreden en verdiepen we onze propositie als cloudmigratiespecialist”, zegt Erwin van Dommelen, oprichter en managing partner van Merapar. “Met de op microservices gebaseerde tooling van Vamp.io is optimaal in te spelen op de toenemende complexiteit van continuous integration en continuous delivery. Zo kunnen organisaties sneller en veiliger gebruikmaken van nieuwe technologieplatforms.”

Nico Vierhout, CEO van Vamp.io: “Wij lanceerden eerder dit jaar de Enterprise Edition van ons platform voor smart canary releas>

Lees verder..

BizPress.nl