Persbericht: @Valley en Netdata starten samenwerking met IT online marketing specialist Leadgate EuropeRotterdam, 18 december 2018 – @Valley en Netdata starten een samenwerking met Leadgate Europe. Beide IT-dienstverleners krijgen van Leadgate Europe ondersteuning om op korte termijn de marketing strategie, online advertising, website optimalisatie en marketing automation door te ontwikkelen.

Op dit moment vallen @Valley en Netdata onder de vlag van Solimas Groep. Het in Alphen aan de Rijn gevestigde Solimas Groep is in 2004 opgericht als groep van bedrijven met complementaire activiteiten op IT-gebied. Solimas Groep heeft de duidelijke ambitie om binnen twee jaar de allerbeste ICT outsourcer en managed service provider van Nederland te zijn.

Om deze ambitie kracht bij te zetten, moest de marketing voorzien worden van nieuwe ideeën. Voor deze nieuwe impulsen ging Solimas Groep op zoek naar een geschikt online marketing bureau. In deze zoektocht kwam Solimas Groep uit bij Leadgate Europe: een data-driven online marketing bureau met volledige focus op IT-bedrijven.

Cathy van de Garde, Marketing & Communicatie Manager bij Solimas Groep, verklaart de keuze: ‘’Leadgate Europe heeft bewezen op basis van data te analyseren waar de groei op marketinggebied zit, om zo vervolgens met zichtbare online advertenties een groei in het aantal leads te generen voor bekende IT-bedrijven. Dit past perfect bij onze IT-dienstverleners @Valley en Netdata, waar ook alle beslissingen genomen worden op basis van data. Daarnaast hebben de medewerkers van Leadgate Europe kennis over een affiniteit met de IT-branche, dit in tegenstelling tot andere online marketing bureaus. Dat gaf voor ons de doorslag om in gesprek te gaan met Sjors Teeuwen.’’

Sjors Teeuwen, Sales & Marketing Director bij Leadgate Europe, vervolgt: ‘’Wij zijn zeer verheugd online succes te mogen realiseren voor @Valley en Netdata. Beide IT-dienstverleners passen perfect bij het soort klanten die wij ondersteunen: ambitieus en werkend voor een mooi klantenbestand. De ambitie van Solimas Groep sluit uitstekend aan bij onze eigen ambitie om het beste online marketing bureau te worden voor de IT. Op dit moment werken @Valley en Netdata voor klanten zoals FIFPRO, Nelson Schoenen en HTM Personenvervoer. Aan ons de online uitdaging om van vergelijkbare bedrijven leads te genereren om zo uiteindelijk de ambitie van Solimas Groep te verwezenlijken.’’

Meer informatie: @Valley, Netdata en Leadgate Europe

Over @Valley
@Valley is een no-nonsense IT organisatie welke gespecialiseerd is in het consolideren van complexe multisite netwerkinfrastructuren van commercieel gedreven organisaties.

Over Netdata
Netdata is een zeer toegankelijk en persoonlijke IT outsourcing organisatie. Bij Netdata is de techniek ondergeschikt aan persoonlijke aandacht. De dienstverlening onderscheid zich door no-nonsense en pragmatisme. Netdata heeft een sterke focus op organisaties welke betrokken zijn binnen een productieketen. Hierbij moet gedacht worden aan producenten, (groot)handelsorganisaties en logistiek dienstverleners.

Over Leadgate Europe
Leadgate Europe biedt IT organisaties een vernieuwende, alles omvattende Online Marketing benadering met hoogwaardige en gegarandeerd betere conversieratio’s.

Met de Leadgate Smart Marketing Engine biedt Leadgate IT bedrijven diverse marketing hulpmiddelen en diensten zoals SEO, SEA, Marketing Automation en Lead Nurturing om een compleet geautomatiseerd proces voor online marketing mogelijk te maken op basis van data.

Alle diensten: marketing strategie, online advertising, website optimalisatie, marketing automation en content marketing kunnen apart ingeschakeld worden als een Marketing-as-a-Service voor een vaste prijs per maand.

Contactgegevens pers

Sjors Teeuwen
Sales & Marketing Director
+316-41149494
s.teeuwen@leadgate.eu

BizPress.nl