Persbericht: Unisys zet volop in op de behoeften van de CISOHoofddorp, 30 november 2017 – Unisys Corporation (NYSE: UIS) maakt verschillende initiatievenbekend die het product- en dienstenaanbod voor de CISO (Chief Information Security Officer) en andere security professionals verder optimaliseren. Met de nieuwste versie van de bekroonde Unisys Stealth® software voor microsegmentatie wordt bedrijfsdata in hybride cloud-omgevingen beter beschermd, van de publieke of private cloud tot de laptop en/of andere mobiele toestellen. Met de benoeming van Jonathan Goldberger als vice president global security wil Unisys de focus op managed security services en andere diensten rond beveiliging versterken en verder integreren in Unisys’ totale dienstenaanbod.

Demeest recente release van Stealth, die per direct beschikbaar is, biedt bedrijfsbreed een software-gebaseerde oplossing voor het beschermen van data en systemen. Stealth biedt de klanten een totaalzicht op al hun netwerken en de mogelijkheid om cruciale bedrijfsactiva te beschermen met behulp van virtuele beveiligingsperimeters, waar deze activa zich ook bevinden.

Microsegmentatie, één van de basisprincipes van Unisys Stealth, wordt door Gartner omschreven als “één van de toptechnologieën voor informatiebeveiliging in 2017”. “Microsegmentatie is de toekomst voor elk modern datacenter en cloudbeveiliging”, aldus Gartner-analist Greg Young.

Security-diensten schakelen een versnelling hoger
Met de komst van Jonathan Goldberger wil Unisys de security services-afdeling sneller laten werken. Goldberger wordt verantwoordelijk voor zowel de strategie als de dagelijkse activiteiten van het Unisys global security services team. Hij organiseert zowel de verkoop als de dienstverlening voor managed security services en de security consulting-diens>

Lees verder..

BizPress.nl