Persbericht: Unisys breidt CloudForte™ Managed-Service-oplossing uit naar hybride IT-omgevingen voor een versnelde digitale transformatie van organisatiesHoofddorp, 2 mei 2019 – Unisys Corporation (NYSE: UIS) heeft tijdens Dell Technologies World 2019 aangekondigd dat de Unisys CloudForte™-oplossing voor managed services nu beschikbaar is voor zowel hybride cloudomgevingen, inclusief private clouds, als conventionele datacenters en public clouds.

Met CloudForte™ for Hybrid kunnen organisaties hun digitale transformatie versnellen zonder buitensporige complexiteit of extreme kosten. CloudForte for Hybrid biedt de volgende voordelen:

  • Gebruikmaken van bestaande IT-investeringen en tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden integreren om veilige digitale transformatie te versnellen;
  • Automatiseren van cloud-activiteiten zodat er altijd en overal toegang is tot computerbronnen;
  • Applicatiemodernisering versnellen in de gehele geïntegreerde omgeving;
  • Stroomlijnen van het beheer in de cloud-lifecycle.

De nieuwe oplossing is een aanvulling op de CloudForte-implementaties die Unisys al heeft gelanceerd voor de veel gebruikte Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure public-cloud-omgevingen. Deze zijn veilig te integreren in het CloudForte for Hybrid-ecosysteem.

De Unisys Cloud Center of Enablement-aanpak onderscheidt CloudForte for Hybrid van andere producten in de markt. Het bestaat uit een reeks diensten op het gebied van advies, infrastructuurtransformatie, operationele optimalisatie en applicatiemodernisering die worden geleverd door ruim 1.000 professionals met cloud-certificering.

Deze benadering versterkt de kracht van de Unisys- en Dell Technologies-software die het CloudForte for Hybrid-platform mogelijk maakt. Het aanbod van Unisys bestaat uit:

  • Een geautomatiseerd platform voor software-as-a-service om private, publieke en hybride clouddiensten te identificeren en op maat aan te bieden. Op deze manier kunnen de bronnen voor specifieke taken zo effectief en kostenefficiënt m>

    Lees verder..

BizPress.nl