Persbericht: Turn-key edge-datacenter voor succesvolle digitalisering


  • Rittal als systeemaanbieder voor IT-infrastructuur op de CeBIT in hal 12
  • Nieuwe IT snel, veilig en economisch opbouwen en uitbreiden
  • Turn-key en betrouwbare IT-systemen voor alle edge-scenario’s –
    van Smart Industry tot aan Smart Mobility.

Voor tal van industrieën presenteert Rittal op de CeBIT 2018 innovatieve edge-computingsystemen. Voorgeconfigureerde en modulair opgebouwde systemen helpen ondernemingen bij het snel, veilig en economisch opbouwen van nieuwe IT-infrastructuren op bijna elke locatie. De behoefte aan nieuwe datacenters wordt gestimuleerd door de digitale transformatie en het toenemende belang van gegevens als productiefactor. Hierdoor neemt niet alleen de hoeveelheid gegevens toe, maar stijgt ook de vraag naar snel beschikbare gegevens bij de ontstaansbron. Slimme toepassingen in alle branches – van Smart Healthcare tot aan Smart Finance – vragen om korte latentietijden, een continue beschikbaarheid van gegevens en systeembrede veiligheid. Daarbij komen branchespecifieke eisen, zoals een bijzonder hoge fysieke bescherming in zware productieomgevingen. Edge-datacenters voldoen in een groot aantal toepassingsgebieden aan deze eisen.

Edge in de praktijk: Smart Industry
De digitalisering verandert de maakindustrie: om de voordelen van de toenemende automatisering door intelligente robots en genetwerkte machines in de productie volledig te benutten, zijn IT-systemen nodig. Sensoren genereren constante gegevensstromen. Door de gegevens te analyseren, kunnen ondernemingen productieprocessen optimaliseren, producteigenschappen testen en verbeteren of Predictive Maintenance-scenario’s voorbereiden.

Op de CeBIT toont Rittal op het deel “Smart Industry” toepassingssituaties met de focus op de digitalisering van industriële omgevingen. Hier e>

Lees verder..

BizPress.nl