Persbericht: TrustArc breidt TrustArcConnect-partnerprogramma verder uitLonden, 7 juni 2018 TrustArc, wereldwijd leverancier van technologieoplossingen voor privacy, breidt zijn partnerprogramma TrustArcConnect uit. Het programma biedt partners met veel kennis van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en privacy nu de mogelijkheid te profiteren van deze nieuwe regelgeving. TrustArc verwacht dat de AVG zal zorgen voor een toenemende vraag naar privacy-oplossingen, die organisaties op een efficiënte en schaalbare manier compliant kunnen maken.  

Partners kunnen optreden als reseller van het SaaS-privacyplatform van TrustArc, waardoor ze profiteren van terugkerende licentie-omzet. Ook kunnen ze extra service en support aan klanten leveren.

Philippe Ortodoro, vicepresident channel sales EMEA van TrustArc: “De reactie van de meeste bedrijven op de AVG was het snel toewijzen van veel mensen en middelen aan deze regelgeving. Maar de AVG is geen ‘fix and forget’-issue. Het gaat om een belangrijk en blijvend commitment en organisaties zien nu dat ze op zoek moeten naar duurzame en efficiënte manieren om aan dat commitment te voldoen. Zij weten dat technologie de juiste weg is naar duurzaamheid en efficiency. Dat zorgt voor enorme kansen voor partners, die met de privacytech-oplossingen van TrustArc hun aanbod kunnen verbreden.”

De uitbreiding van het partnerprogramma bouwt voort op twintig jaar ervaring van TrustArc in het bieden van innovatieve compliance-oplossingen aan eindgebruikersorganisaties, overal in de wereld.

Chris Babel, CEO van TrustArc: “Wij hechten eraan om in te spelen op de privacy-eisen van klanten van elke omvang, in elke branche en in elke regio. Onze channelpartners spelen een sleutelrol in het voldoen aan de eisen van deze markten en helpen bij het koppelen van klanten aan onz>

Lees verder..

BizPress.nl