Persbericht: Toshiba presenteert tips om hoogzomer veilig en verantwoord mobiel door te werkenBreda, 28 juni 2018 – Nu de temperaturen verder stijgen en veel mensen ondanks het vakantieseizoen gewoon door blijven werken op hun laptop, presenteert Toshiba tips om veilig en verantwoord te werken. Waar ook ter wereld bij hoge temperaturen of in vakantielanden waar de veiligheid niet altijd goed gewaarborgd is. Toshiba presenteert vijf tips waarmee de laptop goed, veilig en zonder afbreuk aan prestaties de zomer doorkomt.

1) Voorkom beeldverblinding door de zon
Om te voorkomen dat het beeldscherm van de laptop niet meer leesbaar is omdat zonnestralen het beeld doen verblinden, adviseert Toshiba gebruik te maken van een 300Nit mat scherm voor zonwerend beeld.

2) Maak gebruik van een laptop met air cooling systeem
De meeste professioneel geavanceerde laptops zijn bestand tegen hoge temperaturen. Echter, mobiele apparatuur voorzien van een hybride air cooling functie zorgt voor regelmatige efficiënte verkoeling zonder kans op smoren of smelten van de hardwarecomponenten.

3) Een lichtgewicht laptop in de reisbagage
Kies voor een lichtgewicht laptop die zo klein mogelijk is zonder dat afbreuk wordt gedaan aan de functionaliteit van het toestel. Zo zijn er geavanceerde professionele laptops verkrijgbaar van 999 gram. Bovendien zorgen zogeheten usb-c reisadapters voor veel gemak als een niet-te-stoppen werkpaard voor onderweg. Kies voor opladers die klein zijn, weinig wegen en overal ter wereld bruikbaar zijn.

4) Voorkom cybercriminaliteit met deze adequate veiligheidsmaatregelen
Niet ieder openbaar wifi-netwerk is veilig. Uit onderzoek blijkt dat lang niet alle draadloze toegangspunten gebruikmaken van coderings- en authenticatie-algoritmen. Dat zijn wel belangrijke voorwaarden voor een veilig wifi-netwerk. Maak daarom verbinding via een Virtual Private Network (VPN). Daarmee worden gegevens versleuteld verzon>

Lees verder..

BizPress.nl