Persbericht: Tobania en Guardian360 sluiten partnership voor de Belgische marktTobania, Belgisch aanbieder van securitydiensten (o.a. via een full-OPEX model), en Nederlands security softwarehuis Guardian360 zijn een partnership aangegaan. Door het securityplatform van Guardian360 binnen haar dienstverlening te integreren is Tobania in staat om haar klanten nóg beter te ondersteunen met innovatieve securitydiensten. Ook hier geldt dat Tobania klanten geen voorinvesteringen hoeven te doen om zicht te wapenen tegen security incidenten.


Foto: Philippe Michiels (links) en Jan Martijn Broekhof

Guardian360 ontwikkelt aan het beste securityplatform ter wereld. Doordat er verschillende diensten via dit platform geleverd worden, is Tobania in staat om haar klanten preventieve, mitigerende en curatieve informatiebeveiliging oplossingen aan te bieden. Daarbij wordt verder gekeken dan technologie alleen, ook bewustzijn van medewerkers wordt continu getoetst en verhoogd. Tot slot ondersteunt het Guardian360 platform compliancy met securitynormen en standaarden.

Het Guardian360 platform bestaat onder andere uit 9 Vulnerability Scanners, die constant in en om netwerken, servers en webapplicaties zoeken naar zwakke plekken, network vulnerabilities, zwakke wachtwoorden en configuratiemissers in netwerken en webapplicaties. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en security scanning toch een kwaadwillende het netwerk of de applicatie binnendringen dan slaat de ‘Canary’ een stil alarm.

Strenge Security normen
Het Guardian360 platform is in staat om afwijkin>

Lees verder..

BizPress.nl