Persbericht: Thinkwise lanceert eigen communityApeldoorn,  31 januari 2019 – Thinkwise, leverancier van het low-code software development platform voor business software, lanceert vandaag zijn eigen Learn & Support-omgeving. Met deze interactieve omgeving helpt Thinkwise iedereen die met het Thinkwise-platform werkt eenvoudig zijn kennis vergroten door online trainingen te volgen.

In de nieuwe Learn & Support-omgeving is alle documentatie over het platform beschikbaar. Via de community kunnen klanten en partners van Thinkwise met elkaar in contact komen, kennis delen en vragen stellen op het forum. Thinkwise deelt hier verder informatie over productontwikkeling, updates, functionaliteiten en events.

Platform voor  e-learning, documentatie, community en blogs
Het onderdeel Learn geeft de gebruiker toegang tot alle trainingen. Op een eigen tijdstip kunnen zij zelfstandig online trainingen volgen. De community bestaat uit een forum, gamificationdocumentation, ‘ideation’ en blogs. Developers helpen elkaar door hun kennis en ideeën te delen. Zij kunnen vragen stellen en beantwoorden op het forum. Thinkwise experts plaatsen hier ook regelmatig technische blogs met nuttige tips, en delen hun visie. Het onderdeel ‘sneak preview’ geeft developers ten slotte als eerste een voorproefje van nieuwe functionaliteit en de laatste ontwikkelingen.

Kennis voor iedereen toegankelijk
Via de website van Thinkwise is de Learn & Support-omgeving voor iedereen beschikbaar. Elke bezoeker krijgt toegang tot alle beschikbare informatie. Na aanschaf van een Thinkwise-licentie kunnen gebruikers ook online trainingen volgen en actief deelnemen en reageren op het forum. Klanten van Thinkwise kunnen zo snel aan de slag nadat zij een licentie hebben aangeschaft.

Moller Toma, Projectleider Thinkwise Comm>

Lees verder..

BizPress.nl