Persbericht: Telindus Nederland neemt Umbrio over en versterkt zijn positie in de groeiende markt van IT & Network Operations en AnalyticsUtrecht, 31 mei 2018 – Telindus Nederland kondigt de overname aan van Umbrio, gespecialiseerd in IT & network operations en analyticsplatformen.
Door de integratie van Umbrio in de Proximus Groep kan Telindus zijn klanten verder ontwikkelde managed oplossingen bieden over alle domeinen van de IT-infrastructuur, van on-premises tot in de cloud.

Umbrio, een sterke speler in IT & Network Operations en Analytics in de Benelux
Gevestigd in Rijswijk en ook actief in België en Luxemburg, telt Umbrio meer dan 40 hooggeschoolde experts en heeft het bedrijf een aantal banken, overheidsinstellingen en grote industriële spelers als belangrijkste klanten. Umbrio is een Elite Splunk-partner en marktleider als het gaat om IT & network operations, monitoring en analytics in de Benelux. Op basis van machine learning in de Splunk-software, bieden Umbrio en Telindus end-to-end intelligence-oplossingen aan klanten.

Umbrio zal verder geleid worden door het huidige managementteam, dat aan boord blijft om de groeistrategie van het bedrijf verder uit te voeren vanuit het Nederlandse hoofdkantoor, als een autonome dochteronderneming van Telindus Nederland.

Umbrio, Telindus en Proximus bundelen krachten voor ijzersterk portfolio
De overname van Umbrio past perfect in de Fit for Growth-strategie van Proximus en de ambitie om te investeren in de transformatie naar een Digital Service Provider. Daarnaast sluit dit naadloos aan op de sterkere Benelux-focus die het bedrijf hanteert. Telindus Nederland is actief op het gebied van analytics en automation. Door het bundelen van de krachten van Umbrio, Telindus Nederland en Proximus ontstaat een ijzersterk IT & network operations managementportfolio, waardoor klanten in staat worden gesteld om IT as a Service op een hoogwaardig niveau te kunnen afnemen>

Lees verder..

BizPress.nl