Persbericht: Succes op de Internationale Performance Marketing Awards voor TradeTrackerTradeTracker is verheugd om succes aan te kondingen na een briljante avond op de International Permormance Marketing Awards. Tijdens de ceremonie van dit jaar ontving TradeTracker de award voor Best Performance Marketing Campaign in de MENA regio vanwege de succesvolle samenwerking met Sun & Sand Sports.

Door gebruik te maken van TradeTrackers ervaring wat betreft relatie- en influencermanagement in de MENA regio, kon Sun and Sand Sports haar brand awareness en transacties in het Midden-Oosten met meer dan 250% verhogen. Arabisch sprekende en Engels sprekende consumenten werden bereikt door innovatief materiaal, vertaald door TradeTracker accountmanagers en ook werden publishers met 20% meer beloond iedere maand.

Het winnen van deze award toont niet alleen onze inzet en ambitie in de MENA regio, maar tot het performance marketing kanaal in zijn geheel. Door het gebruik van onze state-of-the-art technologie en de toegewijde service naar onze klanten, hebben we aangetoond hoe de TradeTracker benadering daadwerkelijk het verschil kan leveren voor adverteerders en publishers die ons verkiezen boven de rest.

Mede dankzij TradeTracker’s dedicated account management, state-of-the-art interface en haar revolutionaire Real Attribution feature waarmee adverteerders hun commissie over alle betrokken publishers kan verdelen viel TradeTracker dit jaar goed in de smaak bij de ervaren jury en sleepte het maar liefst 6 nominaties in de wacht. Naast de gewonnen award was TradeTracker ook genomineerd in de volgende categorieën:

  • TradeTracker – Best performance marketing technology
  • TradeTracker – Best full service affiliate network
  • TradeTracker & TUI – Best managed affiliate programme Weste>

    Lees verder..

BizPress.nl