Persbericht: Spelcomputer museum kiest voor LetsGoDigital


Online nieuwsportaal LetsGoDigital en het Bonami SpelComputer Museum kondigen een intensieve samenwerking aan.  Het museum in Zwolle is een initiatief van Stichting Bonami SpelComputers en herbergt een imposante collectie spelcomputers en computers.

Als onderdeel van de samenwerking zal LetsGoDigital het spelcomputer museum voorzien van nieuwsberichten over de game industrie. Hiervoor heeft het Bonami SpelComputer Museum een nieuwe website gelanceerd. Op de site computermuseum.nl vinden bezoekers alle ins en outs van het museum, middels nieuwsberichten worden ze daarnaast op de hoogte gesteld van de nieuwste spelcomputers, games, VR en aanverwante onderwerpen.

Ook productreviews komen op de website aan bod. Het museum zal zowel nieuwe als oude spelcomputers ter beschikking stellen om te testen. De reviews worden uitgevoerd door expert gamers die aan het museum verbonden zijn. Een groot deel van de spelcomputer collectie is bespeelbaar in het game museum, het is een ideale plek om kennis te kunnen maken met allerlei soorten spelcomputers.

Lees verder..

BizPress.nl