Persbericht: Spark + AI Summit keert terug naar Amsterdam als grootste data- en machine learning-congres in EuropaAmsterdam, 29 augustus 2019 – Databricks maakt bekend dat de Spark + AI Summit terugkeert naar Amsterdam, van 15 tot 17 oktober, als het grootste data- en machine learning-congres in Europa. Databricks is de marktleider in Unified Analytics en opgericht door de oorspronkelijke ontwikkelaars van Apache Spark™. Spark + AI Summit is het evenement voor datateams, waaronder ontwikkelaars, Data Scientists en leiders op het gebied van data en analyse, die kunnen deelnemen aan discussies over data, machine learning de praktische toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI).

Katie Bouman van het California Institute of Technology is een van de belangrijkste keynotesprekers tijdens het evenement. Op het hoofdpodium spreken daarnaast een aantal initiatiefnemers van open source-projecten, waaronder Apache Spark, Delta Lake, Koalas, MLflow en scikit-learn. In meer dan 170 sessies worden praktijkvoorbeelden gedeeld van organisaties als Facebook, Microsoft, CERN, Airbnb, Quby, Société Générale, Swedbank en Zalando.

“De eerste Europese Spark + AI Summit werd in 2015 in Amsterdam gehouden met een groep Apache Spark-enthousiastelingen. We zijn nu vier jaar verder en tot onze vreugde keren we terug naar Amsterdam om de snelgroeiende gemeenschap van data- en machine learning-vernieuwers samen te brengen”, zegt Ali Ghodsi, medeoprichter en CEO van Databricks. “De inhoud en trainingen van dit jaar zijn op maat gemaakt om datateams – van ontwikkelaars tot Data Scientists – de mogelijkheid te bieden beter samen te werken en oplossingen te creëren voor dataproblemen.”

De keynotesprekers van de Spark + AI Summit Europe zijn onder anderen:

  • Gaël Varoquaux, ontwikkelaar va>

    Lees verder..

BizPress.nl