Persbericht: Solvinity en Axians maken cloud transparantAmsterdam, 26 juli 2018 – Steeds meer bedrijven kiezen voor een geïntegreerde oplossing, van werkplekdienst tot telefonie en van applicatie-hosting tot managed cloud. Denk bijvoorbeeld aan een lokale netwerkomgeving in combinatie met een volledige beheerde cloud-infrastructuur voor bedrijfstoepassingen, inclusief security en back-up. Axians en Solvinity bieden daarvoor een geïntegreerde oplossing die klanten als één dienst afnemen.

Axians en Solvinity hebben in de praktijk ervaren dat klanten gecombineerde dienstverlening willen zien als één dienst. De afgelopen jaren hebben de twee bedrijven verschillende projecten en diensten samen opgezet. Axians ontwikkelde bijvoorbeeld diverse communicatieservices zoals de Flexibele Cloud Werkplek, diverse Unified Communications (UC) diensten en Network-as-a-Service, waar Solvinity met name haar dienstverlening rondom cloud, datacenter en het beheren van applicaties heeft uitgebouwd.

Hans van den Broek, Commercieel Directeur bij Solvinity: “De services die Axians en Solvinity samen leveren, vormen één dienst, die vraagt om één aanspreekpunt. Dat Axians bijvoorbeeld werkplekdiensten levert en dat Solvinity de bedrijfsapplicaties centraal en veilig beheert in een public, private of hybride cloud, is de eindgebruiker om het even – die wil een gebruiksvriendelijke toepassing zonder zorgen over support of beheer. We komen hiermee tegemoet aan de wens van bedrijven en instellingen om service-integratie, waarbij één partij het ecosysteem beheert.”

Axians en Solvinity hebben vanuit die gedachte en de ervaring uit meerdere gezamenlijke projecten een samenwerking opgezet om bedrijven met 200 tot 3.000 werkplekken goed begeleid en gefaseerd naar de cloud te helpen.

Tom Greeve, directeur bij Axians: “Samenwerken is een kernwaarde van Axians en cruciaal voor behoud van succes in>

Lees verder..

BizPress.nl