Persbericht: Snow Software stelt Ken Schock aan als Chief Revenue OfficerHaarlem, 5 oktober 2018 – Snow Software, aanbieder op het gebied van Software Asset Management (SAM) en Cloud Spend Management-oplossingen, verwelkomt Ken Schock in het managementteam als Chief Revenue Officer. Schock gaat zich richten op alle zaken rondom de omzet van Snow Software, waaronder sales en de samenwerking met partners. Schock was hiervoor Vice President of Sales voor Noord-Amerika bij Cloudera en daarvoor was hij Senior Sales Leader bij Splunk.Over Snow Software
Of het nu door gebrek aan controle, onbegrip of compliancy komt,Snow Softwareis van mening dat de meeste organisaties te veel betalen voor hun software.

Met een hoofdkantoor in Stockholm, Zweden, en kantoren over de hele wereld, is Snow Software de grootste ontwikkelaar van Software Asset Management (SAM)-oplossingen. Snow Software zorgt ervoor dat de uitgaven aan bedrijfssoftware goed besteed geld is. Met behulp van Snow Software beschikken organisaties over de juiste licenties voor de software die ze gebruiken – niet te veel en niet te weinig.

Snow Software heeft meer lokale kantoren en regionale ondersteuningscentra dan alle andere aanbieders van SAM-oplossingen. Meer dan 4.500 organisaties over de hele wereld maken gebruik van Snow Software’s SAM-oplossingen op locatie en in de cloud, om softwarelicenties van meer dan 11 miljoen apparaten te beheren, van mobiel tot desktop, datacenter en in de cloud.

Kijk voor meer informatie op www.snowsoftware.comVoor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met LEWIS:

Lees verder..

BizPress.nl