Persbericht: Smile en SensioLabs kondigen samenwerking aanUtrecht, 10 januari 2018 – Smile, toonaangevend in Europa op het gebied van digitale en opensourcediensten, kondigt een samenwerking aan met SensioLabs. Het Franse SensioLabs is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van opensource, mede door de ontwikkeling van Symfony. Dit is een framework voor complexe maatwerkapplicaties gebaseerd op PHP. Met deze samenwerking kunnen beide organisaties zich sneller ontwikkelen en klanten een breder dienstenpakket aanbieden.

SensioLabs verwelkomt Smile als grootaandeelhouder. Smile en SensioLabs delen dezelfde waarden en ambities, wat blijkt uit hun gezamenlijke bijdrage aan de oprichting van de Franse Opensource School. Daarnaast organiseren zij samen de Paris Opensource Summit.

Naast haar eigen inhouse specialisten werkt SensioLabs met meer dan 55 partners voor het Symfony framework en PHP. SensioLabs is een incubator van tools en oplossingen die web developers helpen bij uitdagingen in hun dagelijkse werk. Het opensource framework Symfony is wereldwijd al meer dan 2 miljard keer gedownload, waardoor het een sterkte community van developers heeft gecreërd. Naast het Symfony framework heeft SensioLabs in 2015 Blackfire ontwikkeld, een oplossing die PHP-developers helpt de performance van hun code te verbeteren. Met de samenwerking met Smile, wil SensioLabs de technologische grenzen van PHP verder verleggen en web innovaties van de toekomst ontwikkelen.

Fabien Potencier, mede-oprichter van SensioLabs, is zeer verheugd met de samenwerking: “SensioLabs is zeer snel gegroeid dankzij het talent van het team en het krachtige ecosysteem. Nu is het tijd voor een volgende stap: het bundelen van onze krachten met een grote operator die onze waarden deelt en onze expertise op waarde schat. Sterk ondernemerschap en een opensource cultuur is een integraal onderdeel van Smile’s DNA, wat ons gaat helpen onze ontwikkeling te ve>

Lees verder..

BizPress.nl