Persbericht: Sittard is een erkend leerbedrijf rijker: BCT biedt stage voor jongeren Sittard, 26 augustus 2019 – Het Sittardse BCT, specialist in Enterprise Information Management, is door S-BB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) gecertificeerd tot een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat jongeren die een mbo-opleiding in applicatie- en mediaontwikkelaar of mediavormgever volgen op niveau 4 bij BCT hun vaardigheden in de praktijk kunnen brengen. De samenwerking wordt onder andere gezocht met ROC Leeuwenborgh in Sittard en de ZuidLimburgse scholen Gilde Opleidingen en VISTA College. 
 
BCT draagt op deze manier bij aan het creëren van goed opgeleide vakmensen in de toekomst. Tevens geeft BCT hiermee jongeren een kans binnen het bedrijf om met de juiste begeleiding uit te groeien tot een volwaardig professional vanuit het middelbaar beroepsonderwijs. Leerlingen doen deze beroepspraktijkvorming op in de vorm van een leerbaan of stage binnen het bedrijf.  
 
Dimitri Palmen, directeur van BCT: “Wij vinden het belangrijk om nauwe aansluiting te hebben met het lokaal onderwijs. Mede dankzij deze certificering kunnen wij studenten een interessante leeromgeving bieden met een breed scala aan toegesneden opdrachten voor ontwikkeling en vormgeving. Zo dragen we bij aan een betere kans op de arbeidsmarkt en een kickstart van hun gloednieuwe carrière.” 
 
Belangstellenden kunnen op www.stagemarkt.nl kijken of er een passende opdracht binnen BCT te vinden is. Een vrijblijvend gesprek behoort natuurlijk altijd tot de mogelijkheden.
 
—-

Over BCT
BCT is ervan overtuigd dat grip op informatie bijdraagt aan een veilige, kansrijke en duurzame wereld. Met een team van ruim 170 getalenteerde medewerkers optimaliseert BCT informatiemanagement bij organisaties aan de hand van het BCT Transitiemodel. Daarmee geeft BC>

Lees verder..

BizPress.nl