Persbericht: Simyo in eerste helft 2018 wederom de meest aanbevolen postpaid-aanbieder, Samsung Galaxy S8/S8+ de meest aanbevolen handset



Houten, The Netherlands, 14 August 2018 – Mobiele aanbieder Simyo heeft voor de vijfde keer op rij de hoogste Word of Mouth-score (WoM-score) behaald, zo blijkt uit de nieuwste WoM-score van Telecompaper over de postpaid markt. 76 procent van de postpaid-klanten van Simyo zou die aanbieder aanraden bij vrienden, familie en collega’s. De prijs/kwaliteitsverhouding is de belangrijkste reden om Simyo aan te bevelen, gevolgd door de maandelijkse kosten en de kwaliteit van de verbinding.

Mobiele aanbieder Simyo heeft voor de vijfde keer op rij de hoogste Word of Mouth-score (WoM-score) behaald, zo blijkt uit de nieuwste WoM-score van Telecompaper over de postpaid markt. 76 procent van de postpaid-klanten van Simyo zou die aanbieder aanraden bij vrienden, familie en collega’s. De prijs/kwaliteitsverhouding is de belangrijkste reden om Simyo aan te bevelen, gevolgd door de maandelijkse kosten en de kwaliteit van de verbinding.

Simyo stijgt vier procentpunten en herstelt zich hiermee prima van de daling tijdens de tweede helft van 2017. Hoewel Simyo een kleine voorsprong heeft op de rest van de gemeten aanbieders komen de WoM-scores over het algemeen steeds dichter bij elkaar te liggen: buiten Simyo scoren alle providers namelijk een WoM-score tussen de 65% en 72%.

KPN tweede, Simpel derde
Na KPN-dochter Simyo staat het KPN-merk zelf op de tweede plaats in het klassement met een score van 72%. De belangrijkste reden voor KPN-klanten om de provider aan te bevelen is de kwaliteit van de verbinding, gevolgd door de prijs/kwaliteitverhouding. Simpel volgt KPN op de voet en complementeert de top drie met een WoM-score van 71%. De prijsvechter wordt, niet onlogisch, het meest aanbevolen op grond van de maandelijkse kosten en de prijs/kwaliteitverhouding. Zowel KPN als Simpel stijgen qua WoM-score drie procentpunten ten opzichte van de vorige meting.

Lees verder..

BizPress.nl