Persbericht: Shell en Deliveroo starten proef met bezorging vanuit Shell-shopsShell en Deliveroo zijn een samenwerking aangegaan voor de bezorging vanuit de winkels van vier Shell-tankstations, in de steden Leiden, Rotterdam en Amsterdam. Hiermee is de bezorging aan huis mogelijk van een breed assortiment uit de winkels van Shell. Dit zijn frisdrank, bier, chips & nootjes, ijs en chocolade en koekjes. “Deliveroo wil altijd een optie zijn wanneer je aan eten denkt, daar hoort ook dit aanbod bij. We zien de meerwaarde van deze samenwerking voor onze klanten, vanwege het brede aanbod en de centrale locaties van de Shell-shops,” zegt Stijn Verstijnen, directeur Deliveroo Nederland.

“Deliveroo is de eerste bezorgdienst waar Shell wereldwijd mee samenwerkt. Steeds meer mensen willen het gemak van online bestellen en laten bezorgen. Shell heeft alles in huis voor de lekkere trek, daar kunnen mensen nu ook thuis van genieten”, zegt Saskia Boeve, National Sales Manager bij de retailorganisatie van Shell.

Pilot in Amsterdam, Rotterdam en Leiden
In eerste instantie gaat het om een proefperiode tot het einde van het jaar, waarbij wordt bezorgd vanuit vier deelnemende Shell-shops in stedelijke omgevingen. Twee in Amsterdam, één in Rotterdam en één in Leiden. Shell heeft op het platform van Deliveroo een eigen shop waar mensen hun bestelling kunnen doen. Een bezorger van Deliveroo haalt vervolgens de producten op bij de Shell-shop en brengt het naar de klant. Verstijnen: “Wij willen Deliveroo-klanten een zo groot mogelijk aanbod bieden via onze app en website. De vier Shell-winkels waaruit wij nu bezorgen zijn een goede start van de proef.” Boeve: “Iedereen is welkom bij Shell, nu ook online. Na de proefperiode bekijken we de vervolgstappen op dit vlak.”

Populairste producten
Klanten kunnen een keuze ma>

Lees verder..

BizPress.nl