Persbericht: SEP betreedt de cloudmarkt met nieuwe release


  • S3 Cloud Connector voor back-up in de cloud
  • Eerste officiële solution voor Open
  • Nebula hypervisorBackup van de hypergeconvergeerde Nutanix infrastructuur
  • Encrypteerbare Si3 deduplicatie

Holzkirchen – dinsdag 16 oktober 2018 – SEP introduceert SEP sesam Grolar, de nieuwe versie van haar cross-platform, hybride backup en disaster recovery oplossing. Innovaties in de release omvatten S3 replicatie naar de cloud, officiële support voor de hypervisor OpenNebula, directe backup van de hyperconverged Nutanix infrastructuur en geoptimaliseerde Si3 inline deduplicatiesoftware met encryptie.

OpenNebula is het zesde hypervisor platform dat wordt ondersteund door SEP, samen met VMware, Red Hat RHV, Hyper-V, Citrix Hypervisor en KVM/QEMU. Encryptie is nu beschikbaar voor SEP Si3 deduplicatie en replicatie. Hiermee kunnen bedrijven en instellingen voldoen aan de eisen van EU GDPR. Een kosteloze trial van 30 dagen, inclusief full support is beschikbaar op www.sep.de/download.

Markttrends geven aan dat cloudreplicatie tape volledig zal vervangen als derde medium voor veilig gedistribueerde en redundante backups. S3 Cloudreplicatie stelt bedrijven in staat om een tweede of derde kopie in de cloud te zettenen dat biedt wereldwijde toegang tot backupdata. Encryptie van de DedupStore dringt het datavolume, dat naar de cloud gebracht wordt, terug. SEP maakt hierbij voor de data tranfser veilig gebruik van https.

SEP ontwikkelt continu verder aan het ondersteunen van gevirtualiseerde omgevingen. SEP is de eerste first officiële backupoplossing voor OpenNebula. Tino Vazquez, VP Engineering bij OpenNebula Systems: >

Lees verder..

BizPress.nl