Persbericht: Schneider Electric op plek 11 Gartner Supply Chain Top 25 van 2019Schneider Electric leider in digitale transformatie van energiemanagement en automatisering staat dit jaar op de elfde plek van de Gartner Supply Chain Top 25 van 2019. De Groep won daarnaast de 2019 Industrial Manufacturing Chainnovator Award in Gartner’s 2019 Supply Chainnovator Awards. Deze award erkent onconventionele, innovatieve en impactrijke supply chain-initiatieven in de industriële sector.

“We zijn erg blij dat we onze positie in de Gartner Supply Chain Top 25 dit jaar opnieuw hebben verbeterd. Onze transformatie-inspanningen in de supply chain verlopen goed en dat geeft ons team inspiratie om door te gaan met ons Tailored, Sustainable and Connected 4.0 Supply Chain-programma, samen met onze partners voor onze klanten. We zien de Industrial Manufacturing Chainnovator-prijs als een erkenning voor onze People Strategy ter ondersteuning van deze digitale transformatie van ons complete persooneelsbestand. Dit is vooral belangrijk omdat onze mensen de bouwstenen zijn in onze supply chain”, aldus Mourad Tamoud, Executive Vice President, Schneider Electric Global Supply Chain.

De wereldwijde supply chain-operatie bestaat uit 200 fabrieken in 46 landen en 98 distributiecentra. De 86.000 medewerkers beheren 260.000 referenties en verwerken dagelijks 150.000 orders.

Volgens Gartner zijn er dit jaar drie trends zichtbaar voor supply chain-leiders die hun vaardigheden goed benutten en zich weten te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie: personalisatie op schaal, gebruikmaken van ecosystemen en het leiden van bedrijfsgestuurde digitale strategieën.

Over de Gartner Supply Chain Top 25
De Supply Chain top 25-ranglijst bestaat uit twee hoofdcomponenten: bedrijfsprestaties en opinies. Bedrijfsprestaties in de vorm van publieke financiële en CSR-gegevens bieden een beeld van hoe bedrijven in het verleden hebben gepresteerd, t>

Lees verder..

BizPress.nl