Persbericht: Scalys TrustBox biedt hoogwaardige Cyber Secure communicatie oplossingDe Scalys TrustBox is de router & IoT-gateway voor hoogwaardig beveiligde communicatie via internet. H beveiligt de communicatie en connectiviteit tussen onderling verbonden apparaten om cyber secure communicatie mogelijk te maken. Door in één apparaat een hoge doorvoersnelheid te combineren met hardwarematige beveiligingsfuncties ervaart de TrustBox gebruiker de best beveiligde internetverbinding, zowel onderweg als thuis.

Ongeëvenaarde beveiliging
De TrustBox is gebaseerd op de NXP® Layerscape® LS1012A netwerkprocessor met geïntegreerde netwerkversnelling. Door deze SoC te combineren met een hoogwaardig beveiligde hardwarearchitectuur en de mogelijkheid om cyberaanvallen te blokkeren, heeft TrustBox-producent Scalys een beveiligingsniveau bereikt dat veel verder reikt dan standaard apparaten die hoofdzakelijk softwarematig beveiligd zijn. De elektronica van TrustBox is ontworpen door diepgaande kennis van militaire ontwerpprincipes te combineren met de beste oplossingen in IoT-gateway-, VPN- en routertechnologie. Daarmee is het apparaat ideaal voor zowel consumenten- als netwerk- en industriële IoT-toepassingen. Mede dankzij de uitgebreide beveiliging set die is geïntegreerd in de TrustBox is het product ook certificeerbaar volgens de hoogste industriële beveiligingsnormen.

Partnerschap met marktleiders
Bij het ontwerpen en ontwikkelen van de TrustBox is Scalys een partnerschap aangegaan met marktleiders NXP en Microsoft. Hans Klos, CEO van Scalys: “Scalys heeft de TrustBox ontwikkeld omdat wij cyberbeveiliging zien als een vitaal issue voor nu en de toekomst en ervan overtuigd zijn dat hoogwaar>

Lees verder..

BizPress.nl