Persbericht: ’s Werelds grootste low-code-conferentie komt naar RotterdamHet van origine Nederlandse Mendix, wereldleider op het gebied van low-code, maakt bekend dat ’s werelds grootste low-code conferentie, Mendix World 2019, op 16-17 april plaatsvindt in Rotterdam Ahoy.

Mendix World 2019 is dé conferentie voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling van low-code applicaties en digitale innovatie binnen zijn of haar organisatie. Meer dan 3000 professionals van over de hele wereld verzamelen zich in Rotterdam om uit de eerste hand te ervaren hoe moderne low-code applicaties het technologische landschap van zakelijke software-ontwikkeling ingrijpend veranderen. Low-code applicatie-ontwikkeling stelt business en IT in staat om veel nauwer samen te werken om zo bedrijfskritische initiatieven voor digitale transformatie sneller en effectiever succesvol te maken.

Strategische technologietrends en best practices voor digitale transformatie
Bezoekers zullen horen, zien en ervaren hoe andere leiders uit zowel de IT als de business bedrijfskritische, moderne, bedrijfsapplicaties bouwen in een fractie van de tijd die het doorgaans kost met legacy-ontwikkelingssoftware. Tijdens de conferentie vertellen visionairs over wat zij zien gebeuren op het gebied van strategische technologietrends en is er veel aandacht voor klantgerichte praktijkcases op het gebied van innovatie, best practices voor digitale transformatie en de verschillende ontwikkelplatformen.

De ontwikkelaars-community van Mendix heeft daarbij tijdens de conferentie ook toegang tot praktische training, certificering e>

Lees verder..

BizPress.nl