Persbericht: Ruckus Networks lanceert nieuwe WiFi-toegangspunten speciaal voor slimme steden, stadions en openbaar vervoerAmsterdam, 11 juni 2018 – Ruckus Networks, onderdeel van ARRIS, kondigt de beschikbaarheid aan van twee nieuwe 802.11ac Wave 2 access points. De Ruckus E510 en de M150 zijn ontworpen om WiFi-dekking te bieden op uitdagende locaties met beperkte ruimte en op moeilijk bereikbare plaatsen.

De Ruckus E510 is het eerste geïntegreerde access point voor ondernemingen en beschikt over een innovatief ontwerp, waardoor deze ingezet kan worden op locaties met strikte form factor-specificaties of op plekken met esthetische beperkingen zijn. Daarnaast is de Ruckus M510 een access point met LTE UE-modus backhaul, waarmee de edge apparatuur wordt aangesloten op de backbone van het netwerk. Daardoor is -plaatsing mogelijk op locaties waar ethernet-connectiviteit een uitdaging is of in situaties waarin redundante backhaul nodig is om de naleving van service level agreements te waarborgen.

“Omdat onze klanten en partners van serviceproviders het niveau van hun dienstverlening aan eindgebruikers willen verbeteren, komen ze vaak uitdagende implementatiescenario’s tegen waarin ‘gewone’ benaderingen niet werken”, zegt Greg Beach, vice president wireless products bij Ruckus Networks. “We willen hen een geweldige WiFi-ervaring bieden, ongeacht de beperkingen van de omgeving. Met de E510 en M510 komen we aan die wensen tegemoet.”

Voor meer informatie en quotes, zie hetvolledige, Engelstalige persbericht.Over Ruckus Networks

Lees verder..

BizPress.nl