Persbericht: Ruckus introduceert nieuwe veelzijdige serie switches voor NextGen netwerkenAmsterdam,11 december 2017– Ruckus, onderdeel van ARRIS, heeft een nieuwe serie switches gelanceerd die tegemoetkomt aan de eisen van de nieuwe generatie netwerken. De Ruckus ICX® 7650 serie biedt hoge performance geavanceerde functionaliteiten om te kunnen voldoen aan de huidige en toekomstige netwerkvereisten, zoals de inzet van high-density 802.11ac/802.11ax WiFi, UHD videostreaming, line rate encryptie en één enkel punt van beheer.

De Ruckus ICX 7650 is de best presterende schaalbare edge switch die geschikt is voor 100 Gigabit Ethernet—met de hoogste poortsnelheid voor IEEE 802.3bz (Multi-Gigabit) Ethernetpoorten, plus het grootste aantal IEEE 802.3bt-ready (90 W PoE) poorten die momenteel verkrijgbaar zijn. Deze serie is de eerste serie switches met een vaste configuratie die 100 Gigabit Ethernet biedt voor campusnetwerken.

“Er worden steeds meer data-intensieve cloudapplicaties draadloos via (mobiele) apparaten gebruikt en daardoor blijft de vraag naar robuuste, hoge snelheid netwerken toenemen”, zegt Siva Valliappan, vice president switching product management van Ruckus. “De innovatieve technologie achter de ICX 7650 switch-serie zorgt ervoor dat aan die vraag voldaan kan worden en biedt gebruikers de mogelijkheid hun netwerkinfrastructuur schaalbaar en toekomstbestendig te maken en daarmee voorbereid te zijn op de toenemende vereisten van bedrade en draadloze netwerken in de komende zeven tot tien jaar.”

De hoge performance Ruckus ICX 7650-serie biedt een flexibele en schaalbare architectuur voor vereenvoudigd beheer en is beschikbaar als een Multi-Gigabit access switch of een middelgrote core/aggregation switch. De ICX 7650 is de eerste Multi-Gigabit (IEEE 802.3bz) stapelbare Ethernet switch op de markt met 100GbE connectiviteit, In-Service Software Upgrades (ISSU) voor verhoogde beschikbaarheid in een stack, tot >

Lees verder..

BizPress.nl