Persbericht: Ruckus introduceert de ICX 7850-switch voor edge-to-core 100GbE-netwerkenAmsterdam, 13 februari 2019 – Ruckus Networks, onderdeel van ARRIS, maakt vandaag de lancering bekend van de nieuwe ICX 7850 switch, de nieuwe edge-to-core netwerkoplossing voor de komende tien jaar.

Met de ICX 7850 kunnen 10GbE, 25GbE, 40GbE, 50GbE en 100GbE netwerken worden aangelegd via al aanwezige glasvezelbekabeling. Daardoor is de switch geschikt voor de omvangrijke bedrijfsnetwerken van onderwijsinstellingen, de overheid en grote ondernemingen. Dankzij het op groei gebaseerde betaalmodel kunnen deze zakelijke netwerken blijven profiteren van de ontwikkelingen op het gebied van draadloze technologieën, zoals 802.11ax (Wi-Fi 6), IoT en LTE, en bijdragen aan de doorlopende groei van multi-gigabit netwerken.

“De steeds toenemende behoefte aan wifi-connectiviteit is een flinke belasting voor core-netwerken. Maar het bijhouden van de wildgroei aan apparaten en snelle ontwikkelingen op het gebied van draadloze technologie hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn”, aldus Siva Valliappan, Vice President van Wired Products bij Ruckus Networks. “De ICX 7850 switch maakt het upgraden naar multi-gigabit netwerken eenvoudig en zorgt voor lagere kosten, dankzij het snel en lineair kunnen schalen voor actuele en toekomstige netwerkbehoeften.”

Eenvoudig management en betalen op basis van groei
Dankzij de stackingmogelijkheden van de ICX 7850 kan een maximum van 12 switches worden gecombineerd, met een poortdichtheid die vergelijkbaar is met die van de traditionele switchkasten in datacenters en bedrijfsswitches. Bovendien zorgen de geavanc>

Lees verder..

BizPress.nl