Persbericht: Rubrik vergroot het succes van partners met het Velocity PartnerprogrammaPALO ALTO, Californië, 21 september 2018— Rubrik, het Cloud Data Management bedrijf, introduceert het Rubrik Velocity Partnerprogramma, een wereldwijd programma voor resellers. Het Velocity Partnerprogramma, vernoemd naar een kernwaarde van het bedrijf, biedt nieuwe en uitgebreide mogelijkheden voor de channelpartners van Rubrik om te profiteren van het momentum van het bedrijf en de kansen op de $48 miljard markt voor databeheer. Het gelaagde programma geeft partners een kader voor differentiatie en verkoop en biedt technische ondersteuning voor het opbouwen en herkennen van expertise.

“De ongekende groei van Rubrik is voor een groot deel te danken aan ons fenomenale partnerecosysteem en onze 100% channel go-to-market benadering,” zegt Bertrand Yansouni, VP of Worldwide Channel bij Rubrik. “Ons nieuwe Velocity Partnerprogramma stelt partners in staat hun belangrijkste zakelijke initiatieven met Rubrik aan te jagen, zoals het opbouwen van hun cloudbedrijf of het leveren van meer geavanceerde diensten. We geloven dat dit nieuwe programma onze partners sneller succes zal brengen.”

Rubrik voert sinds de oprichting een 100% channel-bedrijfsmodel. Het Rubrik Velocity Partnerprogramma werd ontworpen op basis van partnerinput en omvat zinvolle investeringen om toegewijde partners te ondersteunen en belonen. Het programma introduceert een reeks nieuwe voordelen en kansen voor Rubrik-resellers, waaronder:

  • Een nieuwe partnerprogrammastructuur met een kader voor differentiatie:Het nieuwe programma bevat drie niveaus (Authorized, Select en Elite). Classificatie is gebaseerd op competentie en prestaties. De vereisten zijn afhankelijk van het land en de partneromvang, zodat elke partner toegang en een duidelijk pad naar de hoogste niveaus heeft. Het programma introduceert ook nieuwe specialisaties om unieke vaardigheden te herkennen.
  • Verbeterde onder>

    Lees verder..

BizPress.nl