Persbericht: Rubrik lanceert Radar: een intelligente applicatiedie beschermt tegen RansomwareRadar is gebouwd op het Polaris SaaS-platform en versnelt herstel van ransomware en andere beveiligingsdreigingen met minimale verstoringen en dataverlies.

Radar maakt gebruik van machine learning-modellen om bedrijven te helpen hun databescherming te verbeteren.

Amsterdam, 25 juli 2018 – Cloud Data Managementbedrijf Rubrik kondigt vandaag de algemene beschikbaarheid van Polaris Radar aan: de nieuwste applicatie voor datamanagement gebouwd op het Polaris SaaS-platform. Polaris Radar maakt gebruik van machine learning om dreigingen te voorspellen om de manier waarop bedrijven databeveiligingsincidenten oplossen, te versnellen. In het geval van een ransomware-aanval kunnen bedrijven nu verstoring en dataverlies minimaliseren: met slechts een paar klikken is data in hun gehele omgeving te herstellen.

Ransomware-aanvallen worden steeds groter en verfijnder en de aanvallers zijn steeds beter in het omzeilen van maatregelen die tegen hen worden genomen. Uit een recent onderzoek van NTT Security bleek dat het aantal ransomware-aanvallen in 2017 met 350 procent toenam1. Volgens een onderzoek van beveiliger Barkly is 71 procent van de organisaties wel eens geïnfecteerd door ransomware die de beschermende maatregelen wist te omzeilen2. Bedrijven moeten snel reageren om de risico’s en kosten die ransomware met zich meebrengt te minimaliseren en hersteltijd en reputatieschade te beperken. Een holistische ransomware-reactiestrategie integreert versnelde detectie en recovery met beschermingsmaatregelen en zorgt voor grotere weerbaarheid in het geval van cyberaanvallen.

Radar: Intelligente data-analyse en versnelde recovery

Lees verder..

BizPress.nl