Persbericht: Royole High-Definition wearables maken indruk tijdens de prestigieuze Paris Fashion WeekParijs, 1 oktober 2018 – Royole Corporation, een toonaangevende innovator en producent van de nieuwste generatie Human-Machine Interface-technologie, zoals geavanceerde flexibele displays, flexibele sensoren en slimme apparaten, maakte zijn internationale fashion-debuut tijdens de Paris Fashion Week 2018-show. Het bedrijf presenteerde vrijdag 28 september samen met de bekende modeontwerper Heaven Gaia, zijn Flexible Shirt en Flexible Top Hat, ‘s werelds eerste kledingstukken met high-definition flexibele display- en sensortechnologieën.


“Onze Flexible+ Wearables – met onze baanbrekende, ultradunne, volledig flexibele schermen – zijn een innovatieve manier voor bedrijven of individuen om hun persoonlijkheden en creativiteit visueel uit te drukken,” stelt Royole-oprichter en CEO, Dr. Bill Liu. “Mensen of bedrijven kunnen ze gebruiken als het ultieme mobiele reclamebord, waarbij ze bestaande of streaming video in realtime vanaf hun mobiele telefoon kunnen tonen. Royole’s draagbare reclame-uitingen trekken gegarandeerd de aandacht, net als in Parijs.”

Royole ziet mode als een krachtig platform voor flexibele technologie-integratie, waardoor consumenten oneindig veel mogelijkheden krijgen voor persoonlijke expressie en maatwerk. De Flexible+ Wearables zijn eenvoudig te monteren, comfortabel om te dragen en worden van stroom voorzien door een draagbare externe lithiumbatterij. Ze ondersteunen 3GP/MP4-video’s en JPEG/GIF-afbeeldingen. De grote, volledig flexibele AMOLED-displays kunnen eenvoudig worden verwijderd en teruggeplaatst, zodat ze gemakkelijk kunnen worden gereinigd.

Het is mogelijk om de Flexible+ Wearables vooraf te bestellen op de Royole-website ( www.royole.com). Bestellingen word>

Lees verder..

BizPress.nl