Persbericht: Rittal op de CeBIT 2018Op de CeBIT in hal 12 presenteert Rittal op een oppervlak van 500 m2 turn-key en absoluut betrouwbare IT-infrastructuursystemen voor alle edge-scenario’s. Samen met partners zoals ABB en HPE toont Rittal toekomstgerichte edge-systemen – van Smart Industry tot aan Smart Mobility. Rittal is exposant “d!conomy”, topspreker op de “d!talk”-conferentie en Key Note Speaker bij de opening van het CeBIT Cloud & Data Center Summit.


Als systeemaanbieder presenteert Rittal op de CeBIT 2018 branchespecifieke edge-systemen – van Smart Industry en Smart Mobility tot aan Smart Healthcare.

In 2019 zouden edge-IT-systemen al 40 procent van de gegevens van het internet der dingen kunnen verwerken en analyseren. Andere schattingen gaan ervan uit dat uiterlijk 2025 ongeveer 60% van de cloud servers zich in edge-datacenters zal bevinden.

Hoe toekomstgerichte edge-systemen er in de praktijk uitzien, toont Rittal op de CeBIT 2018. Onder het motto “Discover the Edge” kunnen bezoekers op de stand edge-systemen ervaren – van Smart Industry via Smart Mobility en Smart Healthcare tot aan Smart Finance. Rittal speelt daarmee in op de digitale transformatie van economie en maatschappij. Deze transformatie voltrekt zich zowel in de industrie als in de gezondheidszorg, de logistiek, de overheid en in alle infrastructuurgebieden van steden.

“Ondernemingen in alle branches staan wat de digitalisering betreft voor verschillende uitdagingen. Met onze hybrid cloud package oplossingen helpen wij ondernemingen om de door hen benodigde IT-infrastructuur snel, >

Lees verder..

BizPress.nl