Persbericht: Rijndam Revalidatie focust op innovatie en besteedt IT-beheer volledig uit aan SPSReeuwijk, 26 april 2017 – Het volledige beheer van de IT-infrastructuur van Rijndam Revalidatie wordt uitbesteed aan SPS. Hiermee wordt haar samenwerking met SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van IT-beheersoftware Gensys, geïntensiveerd. Dit past in de meerjarenvisie van Rijndam Revalidatie om haar patiënten van meer innovatieve diensten te kunnen voorzien en daarbij is een stabiel platform een vereiste. Een belangrijke pijler hierin wordt de transitie naar de cloud, waarbij SPS Rijndam Revalidatie zal adviseren en begeleiden.

24/7 monitoring en beheer
In de gezondheidszorg neemt IT een steeds belangrijkere rol aan binnen belangrijke bedrijfsprocessen. Inherent hieraan is de groeiende afhankelijkheid van IT, waarbij steeds minder risico’s gepermitteerd kunnen worden. SPS zorgt voor 24/7 monitoring van de kritische IT-systemen en gaat proactief aan de slag met oplossingen voor mogelijke IT-uitdagingen. Naast het volledig uit handen nemen van het IT-beheer wordt SPS actief betrokken bij de verdere inrichting van de IT-organisatie, zoals het uitbesteden van de Main Equipment Rooms naar een extern datacenter. De begeleiding tijdens de implementatie en het beheer hiervan wordt verzorgd door SPS.

Ruimte voor innovatie
“Om ons zoveel mogelijk te kunnen richten op een optimale service, laten wij vanaf nu essentiële taken als beheer door derden uitvoeren”, stelt Dick van der Meyden, Facilitair Manager van Rijndam Revalidatie. “Door het intensiveren van de samenwerking met SPS kunnen wij hun kennis optimaal benutten en zijn wij verzekerd van een stabiele en veilige IT-omgeving. Daarbij creëren wij ruimte voor innovatieve diensten. SPS heeft daarnaast al veel kennis van onze organisatie en heeft aangetoond een betrouwbare partner te zijn, da>

Lees verder..

BizPress.nl