Persbericht: Release goede doelen Qarma app voor AndroidgebruikersOverveen, 11 juli 2018 – Afgelopen maand is de Androidversie van de Qarma app voor goede doelen gelanceerd. Vorig jaar al verscheen de app in een versie vooriPhone. De uitbreiding met de Androidversie is voor Qarma een belangrijke stap om nog meer mensen in staat te stellen de wereld beter te maken, elke maand een beetje.

Qarma is een Nederlandse app waarmee gebruikers elke maand meerdere goede doelen kunnen steunen, al vanaf 1 euro. Gebruikers van de Qarma app kunnen elke maand andere favoriete goede doelen kiezen en variëren in het maandbedrag. De Qarma Alert zorgt ervoor dat donateurs elke maand bewust een goed doel selecteren of juist een keertje overslaan. Qarma incasseert de maandbedragen bij de donateurs en maakt de donaties over naar de gekozen goede doelen. Inmiddels zijn meer dan 300 goede doelen opgenomen in de app.

Met dit platform spreekt Qarma vooral jongeren aan die willen bijdragen aan een betere wereld, maar zich niet aangesproken voelen door huis-aan-huiscollectes en fondsenwerving op straat.

Qarma app maakt anoniem doneren mogelijk
Dankzij de technologie van de app kunnen gebruikers anoniem doneren. Hun gegevens worden niet opgenomen in het adressenbestand van de goededoelenorganisaties. Donateurs krijgen geen ongevraagde bedelbrieven, pennen en nieuwsbrieven.

  • Vrijheid in keuze van goede doelen
  • Inzicht in besteding donaties (en hoogte directeurssalarissen)
  • Jaaropgave voor aangifte inkomstenbelasting
  • Direct opzegbaar
  • Privacywaarborg

Oprichter Marco van Bakel: ‘Qarma is net zo simpel als de betaalapp Tikkie. In de Qarma app swipe je langs de goede doelen. En met één tap op het groene vinkje geef je geld aan jouw favoriete doel. Qarma staat voor goed doen en goed ontmoeten. Daarom moedigen we het delen van donaties via sociale media aan. Ook omdat alle kleine bee>

Lees verder..

BizPress.nl