Persbericht: Red Hat onthult nieuwe generatie oplossingen voor procesautomatiseringAmsterdam, 19 juni 2018 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt Red Hat Process Automation Manager 7 aan, een compleet cloud-native platform voor het ontwikkelen van bedrijfsautomatiseringsdiensten en procesgerichte applicaties voor hybride cloudomgevingen. Process Automation Manager is de nieuwe generatie van Red Hat’s business process management (BPM) aanbod, Red Hat JBoss BPM Suite. Organisaties kunnen hiermee hun bedrijfsprocessen stroomlijnen, automatiseren, meten en continu verbeteren.

Digitale transformatie stelt nieuwe eisen aan zowel de business als IT om gedurende de hele levenscyclus van een applicatie meer efficiëntie en flexibiliteit te bieden. Process Automation Manager is ontworpen om de samenwerking tussen beide groepen te verbeteren door zakelijke gebruikers in staat te stellen direct deel te nemen aan het creëren van nieuwe bedrijfsapplicaties, gebruikmakend van herkenbare business-concepten en met behoud van de vereiste governance en IT-toezicht voor schaalbaarheid en beveiliging van applicaties.

Process Automation Manager biedt zowel zakelijke als IT-gebruikers een low-code oplossing die de tijd kan verkorten voor het bouwen van applicaties voor het automatiseren van bedrijfsprocessen, het afdwingen van bedrijfsbeleid en het nemen van zakelijke beslissingen.

Een aantal nieuwe functies van het platform zijn:

  • Cloud-native applicatie-ontwikkeling: met Process Automation Manager 7 breidt Red Hat zijn procesautomatiseringsmogelijkheden uit naar het Red Hat OpenShift Cont>

    Lees verder..

BizPress.nl