Persbericht: Red Hat maakt resultaten bekend van derde kwartaal boekjaar 2019


  • Omzet derde kwartaal $847 miljoen, 13% meer dan het voorgaande jaar, of 15% in constante valuta.
  • Omzet uit abonnementen voor infrastructuur-gerelateerde technologieën voor het derde kwartaal $534 miljoen, 8% meer dan het voorgaande jaar, of 9% in constante valuta.
  • Omzet uit abonnementen voor applicatieontwikkeling-gerelateerde en andere opkomende technologieën $207 miljoen, 28% hoger dan het voorgaande jaar, of 30% in constante valuta.
  • Quarter-end deferred revenue balance $2,5 miljard, 20% meer dan het voorgaande jaar, of 23% in constante valuta.

Amsterdam, 18 december 2018 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de financiële resultaten aan voor het derde kwartaal van het boekjaar 2019 dat afliep op 30 november 2018.

“De adoptie van de technologieën van Red Hat, waarmee klanten hun applicaties veiliger en consequenter kunnen toepassen voor hybride en multi-cloud omgevingen, bleef onze groei in Q3 stimuleren,” zegt Jim Whitehurst, Chief Executive Officer van Red Hat. “Zo bereikte ons Certified Cloud en Service Providers (CCSP) programma in het derde kwartaal bijvoorbeeld de mijlpaal van $300 miljoen op jaarbasis met een jaarlijkse groei van 25% van Red Hat Enterprise Linux on-demand in publieke clouds. Daarnaast blijven we een sterke klantengroei ervaren in Red Hat OpenShift, ons enterprise Kubernetes-platform, en Red Hat Ansible Automation, die in het derde kwartaal beide meer dan 100 klanten hebben toegevoegd.”

“In het derde kwartaal sloten we 100 deals met een waarde van meer dan $1 miljoen, en realiseerden een totale omzetgroei met dubbele cijfers van 13% op jaarbasis, of 15% in constante valuta, en een deferred revenue growth van 20% op jaarbasis, of 23% in constante valuta, ondanks de aanhoud>

Lees verder..

BizPress.nl