Persbericht: Raritan introduceert intelligente PDU’s met ‘RCM Type B’ gepatenteerde zelftestfunctieSCHIEDAM, Nederland – 6 februari 2019 – Raritan®, een merk van het beursgenoteerde Legrand (Euronext Paris: LR) en fabrikant van intelligente stroomdistributie oplossingen voor datacenters, introduceert met Residual Current Monitoring (RCM) Type B een aanvulling op haar bestaand assortiment van intelligente PX PDU’s met anti-lekstroom-bewaking. Deze nieuwe RCM modellen bevatten een gepatenteerde zelftestfunctionaliteit welke is ontworpen om handmatige RCM-testen door elektriciëns te vermijden. Hiermee kan het onderhoudsproces worden versneld en kunnen potentiële lekstroomrisico’s van de IT apparatuur beter worden beheerst, om een nog veiligere omgeving voor datacenter-specialisten te kunnen waarborgen.

“Wij wilden de manier waarop gebruikers Residual Current Monitoring op serverrack-niveau implementeren vereenvoudigen,” zegt Michael Suchoff, Raritan’s chief engineer en ontwerper van de gepatenteerde zelftestfunctie. “Onze filosofie was dat het eenvoudiger moest worden om het circuit te kunnen testen en te onderhouden – om hiermee nog gemakkelijker Europese richtlijnen over de inrichting van best-practice datacenter stroominfrastructuren te kunnen volgen. Het toevoegen van RCM aan de serverkast is de meest efficiënte manier om potentiële lekstroomrisico’s van de IT-apparatuur te managen.”

Datacenter inspecties
Volgens Raritan is het niet verrassend dat sommige Europese landen, zoals Duitsland en Frankrijk periodieke inspecties van datacenters verplicht hebben gesteld om werknemers en de faciliteiten te beschermen. Raritan verwacht dat binnen de IT-industrie in heel Europa en ook daarbuiten een toenemend aantal landen RCM standaarden zal volgen om de reststroom in datacenters te monito>

Lees verder..

BizPress.nl