Persbericht: Rabobank, PostNL en DSM spreken op Mendix World 2019Mendix, wereldleider op het gebied van low-code applicatie-ontwikkeling, kondigt vandaag de eerste sprekers aan voor Mendix World 2019, dit evenement vindt plaats op 16 en 17 april in Ahoy. Zakelijke en digitale kopstukken van enkele van ‘s werelds meest innovatieve bedrijven, waaronder PostNL, Rabobank,  DSM, Zurich Insurance, Erie Insurance en Continental, vertellen tijdens Mendix World inspirerende praktijkverhalen en delen hun best practices en learnings.  

Mendix World 2019 is de belangrijkste conferentie voor iedereen die met low-code applicatie-ontwikkeling innovatie wil stimuleren, het gebrek aan IT-middelen en achterstanden wil oplossen en organisaties beter wil laten presteren. Zakelijke bestuurders en leidinggevenden van de hele wereld komen in Rotterdam samen om te horen over de trends op het gebied van  applicatie-ontwikkeling en te leren van voorlopers op hun vakgebied.

Topmanagers, IT-leiders, enterprise-architecten, professionele ontwikkelaars, BizDevOps-teams, bedrijfsstrategen en andere bezoekers delen hun verhalen en bespreken hun uitdagingen en successen op het gebied van applicatie-ontwikkeling en de digitalisering van hun ondernemingen. De sprekers vertellen over hun passie voor innovatie, delen best practices en ook de lessen die zij hebben geleerd in hun low-code projecten.

Sprekers van Mendix World 2019:

Nederlandse sprekers:

Gerrie de Jonge – CTO, PostNL, leverancier van post- en logistieke oplossingen voor de Benelux

Lees verder..

BizPress.nl