Persbericht: Qlik benoemt Emmanuel Vanderhaegen als Sales Director BeneluxAmsterdam, 22 november 2018 – Qlik®, toonaangevend op het gebied van data-analyse, heeft Emmanuel Vanderhaegen (48) aangesteld als Sales Director Benelux. In zijn nieuwe functie staat Emmanuel aan het hoofd van de salesorganisatie in de Benelux.

Emmanuel zal zich binnen deze functie inzetten om de zichtbaarheid van Qlik op de Benelux-markt te vergroten. Daarnaast gaat hij zich richten op een verbeterde samenwerking met partners en zal hij samen met de marketingafdeling aan de slag gaan om het marktaandeel van Qlik in de Benelux te vergroten.

Emmanuel heeft meer dan 20 jaar ervaring in verschillende salesfuncties binnen de IT-branche. Eerder werkte hij zeven jaar bij IBM als Senior Software Sales Specialist. Daarna ging hij bij Qlik aan de slag als Regional Director Benelux, om nu de overstap naar Sales Director te maken.

“Ik kijk er erg naar uit om de positie van Qlik in deze functie nog verder te versterken”, laat Emmanuel weten. “Data en het op de juiste manier inzetten daarvan is voor veel bedrijven cruciaal tijdens hun digitale transformatie. In deze functie hoop ik een sterk Benelux-verkoopteam op te zetten om onze klanten verder te kunnen helpen bij hun big data avontuur.”Bijlagen
402 KB jpg Emmanuel Vanderhaegen

>

Lees verder..

BizPress.nl