Persbericht: Qhuba’s nieuwe partner Renske Jansen zet strategie op de agendaUtrecht, 7 februari 2018 – Renske Jansen is als partner toegetreden tot het Qhuba netwerk. Jansen zal Qhuba’s nieuwe CIO Office-dienstverlening gaan leiden. CIO Office helpt CIO’s om continu aandacht te besteden aan het ontwikkelen, monitoren en bijsturen van hun digitale strategie.

Renske Jansen werkte in het verleden voor diverse strategie- en consultancybureaus. De laatste anderhalf jaar werkte ze als zelfstandig IT-strategie consultant. Hiervoor was ze enkele jaren werkzaam bij Gartner waar ze ook strategie-advies op abonnementsbasis leverde. “Bij Qhuba heb ik de vrijheid om mijn eigen invulling te geven aan de dienstverlening, met name aan de frequentie en de diepgang van het contact. Met Qhuba’s CIO Office zijn we meer dan een sparringpartner die af en toe komt brainstormen over in- en externe ontwikkelingen. Wij staan CIO’s continu terzijde bij het realiseren en bijstellen van hun strategie. Strategie komt maandelijks op de agenda!”

Qhuba oprichter en directeur Wouter Hasekamp is blij met de komst van Jansen: “Ze heeft een ontzettend brede ervaring op het gebied van strategie-advies en –uitvoering, van een rol als sparringpartner tot het ontwikkelen en implementeren van een strategie. Zij is als geen ander in staat om de vertaalslag te maken van de organisatiestrategie naar de IT-strategie. En ze zorgt er vervolgens voor dat een strategie geen slapend beleidsstuk wordt, maar een levend document blijft dat richting geeft aan de organisatie.”

BizPress.nl