Persbericht: Proserve ziet gekozen koers bevestigd met uitkomsten Giarte Outsourcing Performance 2018Rotterdam, 29 juni 2018 – IT-dienstverlener Proserve rapporteert hoge scores op het jaarlijkse Giarte Outsourcing Performance-onderzoek 2018. Outsourcing Performance (OP) is de grootste benchmarkstudie van IT managed services in Nederland. Giarte is het onderzoeks- en adviesbureau op het vlak van IT-dienstverlening en IT-outsourcing. Het bureau legt al meer dan vijftien jaar ervaringskennis en belevingen over IT-dienstverlening in zakelijke omgevingen vast.

Proserve is in dit onderzoek als beste nieuwkomer opgenomen in de peergroup medium-sized business. De organisatie richt zich op business continuity en business transition door het ontwikkelen, implementeren en beheren van geïntegreerde business solutions.

Het bedrijf behaalde in deze editie van het onderzoek een totaal van 95 procent op de Giarte Fan Score die de mate van aanbeveling van een serviceprovider weergeeft. Daarmee staat Proserve op een gedeelde plek bovenaan in vergelijking met alle partijen die hebben meegedaan in dit onderzoek, ongeacht in welke peergoup zij waren ingedeeld.

De gemiddelde Giarte Trust Score van alle Medium Size dienstverleners is 78 punten. Op betrouwbaarheid (“De serviceprovider houdt zich aan de afspraken”) scoorde Proserve 89 punten en op bekwaamheid (“De serviceprovider beschikt over de juiste kennis en kunde voor de levering van de diensten”) 89 punten.

Op bereidheid (“De serviceprovider spant zich in om ons als klant tevreden te stellen”) behaalde Proserve 92 punten en op openheid (“De serviceprovider is transparant wanneer het aankomt op conflicten of verschillen van inzicht”) 87 punten. Het bedrijf behaalde op infras>

Lees verder..

BizPress.nl