Persbericht: Prokom’s Global Conference 2018 trekt ongekend veel belangstellingAmsterdam, 30 mei 2018 – Prokom, Konica Minolta’s gebruikersgemeenschap voor commerciële printproducenten, organiseert haar tweede internationale conferentie op 6 en 7 juni in Boedapest, Hongarije. Hiervoor hebben al meer dan 260 deelnemers hun aanwezigheid bevestigd.

“De planning was om 200 klanten te verwelkomen,” zegt Michael Kelly, die leiding geeft aan de marketing voor Prokom. “We hebben echter al meer dan 260 bevestigde deelnemers. De ongekend hoge belangstelling en de jaarlijkse groei laten zien dat het evenement een uiterst waardevolle toevoeging is aan de kalender van Konica Minolta-gebruikers.”

Andy Barber, managing director UK Mail Ltd en voorzitter van de adviesraad die Prokom leidt, voegt hieraan toe: “Het is interessant om te zien dat klanten uit Azië en de Stille Oceaan zich voor het eerst bij ons aansluiten en dat Oost-Europa meer belangstelling toont. Dit geeft aan dat Prokom echt een wereldwijde gemeenschap aan het worden is.”

Tijdens de conferentie van dit jaar vindt op de eerste avond ook een informeel ontvangst van de KM-1 gebruikersgroep plaats. De Konica Minolta AccurioJet KM-1, die het “Zwitserse zakmes” van de drukkerswereld wordt genoemd omdat dit productiesysteem zo veel toepassingen heeft, kan eenvoudig worden geïntegreerd in offset- en digitale omgevingen met een productiviteit van maximaal 3.000 vel per uur – enkelzijdig en op een reeks aan media.

Hoogtepunten tijdens de conferentie dit jaar zijn onder meer Kevin Gaskell, die zijn visie geeft op ‘Het pad naar buitengewone prestaties’. Kevin, die gewerkt heeft met iconische merken als Porsche, BMW en Lamborghini, is van mening dat gewone mensen buitengewone resultaten kunnen behalen. Francois Martin, een senior graphic industry consultant en digitale print evangelist die 12 jaar bij HP heeft gewerkt, zal uitleggen hoe de aanwezigen ervoor kunnen zorgen >

Lees verder..

BizPress.nl