Persbericht: Programma Data Meets Hospitality 2019 compleetAmsterdam, 7 mei 2019 – De tweede editie van Data Meets Hospitality staat voor de deur. Op dit event, georganiseerd door Lightspeed (kassasysteem-leverancier voor de horeca), draait alles om het thema ‘Turn data into action’. Op 17 juni is Bocadero in Antwerpen de locatie waar horeca-uitbaters samenkomen om te leren over het gebruik van data in hun onderneming. Dit doen zij aan de hand van vier thema’s: marketing, werknemers, klanten en service. Met praktische sessies en keynotes krijgen ondernemers handvatten om hun business een boost te geven en klaar te maken voor de toekomst. Het volledige programma is nu bekend.

Nieuwe sprekers
Eerder werd al bekend dat Thijs Meliefste, Casper Reinders en de ‘de jongens’ van Chez Claire en de Wasbar hun inzichten en ervaringen gaan delen. De volgende grote namen zijn ook bevestigd:

  • Patrick Apostolo – Radisson
    Patrick is corporate operations manager en spreekt in zijn sessie over de mogelijkheden die er zijn om data over gasten te verzamelen en interpreteren. In het verleden werden deze gegevens nog beperkt ingezet. Met de tools die er nu beschikbaar zijn, kan je vandaag de dag aan de hand van data een breed begrip krijgen van alle aspecten van de gastervaring en zo de customer journey binnen én buiten de zaak optimaliseren.

  • Peter Van Praet – BAVET
    Wie aan BAVET denkt, denkt aan spaghetti. Peter is het creatieve brein achter het concept en de oprichter van dit succesvolle Vlaamse bedrijf. Zonder een achtergrond in de horeca, maar met veel affiniteit met hospitality, zette hij vier jaar geleden toch de stap om zijn zaak te openen. Inmiddels is BAVET gegroeid naar een imperium met tien vestigingen en volop bezig met nieuwe plannen voor uitbreiding. Op het podium vertelt hij aa>

    Lees verder..

BizPress.nl