Persbericht: Pegamento Apptime nu ook voor Genesys PureCloudNaarden, 8 mei 2018 – Medewerkers van organisaties die PureCloud van Genesys gebruiken kunnen nu eenvoudig integreren met Apptime van Pegamento. Daartoe hebben ontwikkelaar Pegamento en Genesys, wereldleider in omnichannel customer experience en contact centeroplossingen, een koppeling ontwikkeld. Apptime wordt door steeds meer organisaties gebruikt als collectieve medewerkers-app waarbinnen medewerkers en agenten hun planning kunnen bekijken, hun beschikbaarheid aangeven en diensten ruilen. Apptime kan ook worden ingezet voor tevredenheidsonderzoeken onder medewerkers, het inzichtelijk maken van KPI’s en het pushen van relevant nieuws.

Kim de Boer, Senior Director Sales Benelux & South-East Africa van Genesys, is blij met de nieuwe integratie. “Onlangs is een grote Nederlandse speler op het gebied van loterijen gestart met PureCloud. Binnen deze organisatie werd Apptime al gebruikt en een koppeling lag dan ook voor de hand. Implementatiepartner Cloudoe heeft de connectie tussen PureCloud en Apptime snel gerealiseerd. Apptime is binnenkort beschikbaar in onze AppFoundry waar onze klanten dit soort integraties direct kunnen opzoeken, aanschaffen en installeren.”

Eén mobiele medewerkers app die alles samenbrengt
Apptime is in 2015 ontwikkeld als antwoord op de vraag naar een simpele app voor medewerkers die alles in één combineert. “Op een bepaald moment wil je natuurlijk maar één app die alle functionaliteiten kan bundelen in plaats van 10 verschillende apps”, zegt Serge Poppes, CEO van Pegamento. “Apptime verzamelt informatie vanuit onderliggende applicaties en systemen, en maakt deze beschikbaar in elke gewenste huisstijl. Daarmee wordt de app ook echt dé app van het bedrijf voor dagelijks gebruik, een efficiënte tool voor werknemers en management.”

Lees verder..

BizPress.nl